Chindia Târgoviște va evolua și sezonul următor în Liga 1! Roș-albaștrii au scăpat definitiv de emoțiile retrogradării începând de astăzi

Publicitate

Chindia Târgoviște a scăpat definitiv de emoțiile retrogradării! Rezultatele înregistrate astăzi în cadrul meciurilor din play-out (Hermannstadt –Viitorul 0-0, Astra Giurgiu –UTA Arad 1-2 și Poli Iași – Dinamo 0-2), asigură 100% prezența formației dâmbovițene în noua ediție a Ligii 1.

Cu trei etape înainte de încheierea play-out-ului, Chindia ocupă primul loc, cu 34 de puncte. În schimb, pe ultimele patru locuri se află Viitorul (23 p), Voluntari (23, un joc mai puțin disputat), Hermannstadt (20) și Poli Iași (17). Ultimele două formații se află pe locuri direct retrogradabile, iar în acest moment, Viitorul și Voluntari ocupă poziții ce duc la baraje de menținere sau retrogradare. De asemenea, pe locurile 5 și 6 în play-out se află Dinamo și Astra, ambele cu câte 24 de puncte acumulate.

La cum arată Chindia în această perioadă, echipa dâmbovițeană păstrează șanse foarte mari de a termina sezonul pe unul din primele două locuri din play-out. Dacă va încheia competiția pe una dintre aceste poziții, dâmbovițenii au șansa de a evolua chiar în cupele europene, mai exact în Conference League.

Pentru a evolua în această competiție continentală, va fi nevoită să treacă de două baraje: primul cu o echipă din play-out, iar al doilea cu un adversar din play-off.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!