Chindia Târgoviște va debuta luni în play-out-ul Ligii 1. Ieri, într-un meci amical, roș-albaștrii au învins Pucioasa cu 2-1

Publicitate

Ionuț Parghel

Astăzi debutează play-out-ul Ligii 1, ediția 2019-2020. În prima etapă se vor înfrunta Sepsi – Iași, Dinamo – Clinceni, Viitorul – Voluntari, dar și Hermannstadt – Chindia, joc ce va avea loc luni după-amiază, de la ora 18.00.

Pentru înfruntarea cu sibienii, fortbaliștii Chindiei se pregătesc la intensitate maximă. Pentru a beneficia de o formă cât mai bună în meciul cu Hermannstadt, dâmbovițenii au susținut, joi, un joc școală împotriva divizionarei C FC Pucioasa, pe care l-au câștigat cu 2-1, în urma reușitelor semnate de Șerban și Berisha.

Chindia va avea parte în play-out de meciuri infernale, care vor reprezenta adevărate finale pentru evitarea retrogradării. În sezonul regulat al campionatului, târgoviștenii au obținut foarte puține puncte în duelurile directe cu adversarii din play-out.

În noua fază a campionatului, Chindia a intrat cu doar 13 puncte, aflându-se pe locul 5, după Viitorul (20 p), Dinamo (17), Sepsi (17) și Hermannsdat (13). În spatele târgoviștenilor se află Poli Iași (11), Clinceni (11) și Voluntari (10).

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!