Chindia Târgoviște, în urcare! Victorie pentru echipa lui Viorel Moldovan

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște a început să-și arate din nou colții în campionat. În meciul cu Dacia Unirea Brăila, ce a contat pentru etapa a 9-a, roș-albaștrii s-au impus la limită, cu scorul de 1-0.

Reușita câștigătoare a echipei antrenate de Viorel Moldovan a fost semnată de gogheterul Cristian Cherchez, în repriza a doua a întâlnirii. Pentru formația târgovișteană succesul de la Brăila a fost al doilea consecutiv, după cel cu Farul (5-1), dar în același timp și cel de-al cincilea din campionat. Ultimele două victorii bifate de Cherchez et comp. fac ca apele să se mai calmeze pe “Eugen Popescu” după iureșul apărut în urma seriei de meciuri cu FC Argeș, Petrolul Ploiești, CS Mioveni și Daco-Getica București când târgoviștenii au acumulat doar două puncte. Pentru a fi siguri că se pot bate din nou la locurile fruntașe ale eșalonului secund, dâmbovițenii trebuie să continue seria rezultatelor pozitive începute în disputa cu Farul Constanța. Etapa viitoare, pe teren propriu, Chindia va înfrunta pe Ripensia Timișoara, formație din partea inferioară a clasamentului.

Dacia Unirea Brăila – Chindia Târgoviște 0-1 (0-1)
Marcator: Cherchez (63).
Dacia Unirea: Avram – G. Niță, Merville, Hamza, Manu – Lu, L. Gheorghe – Maxim, Vitan, Van Der Driest – Bebey. Rezerve: Chirilă – Hâmpeanu, Pleșa, Coteț, Calu, Le Metayer, Ciucureanu. Antrenor: Florentin Petre.
Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Dudea, Dumitrașcu – Novac, Lungu – Șerban, L. Mihai, Cherchez – Florea. Rezerve: I. Popescu – Rogoveanu, Manea, Neguț, B. Vasile, Mihaiu, Acasandrei. Antrenor: Viorel Moldovan.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele