Chindia Târgoviște, un nou rezultat dezamăgitor în campionat: remiză cu FC Hermannstadt

Publicitate

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște a dezamăgit din nou în Liga 1. Formația dâmbovițeană nu a putut să lege două victorii consecutive, așa cum a arătat de fiecare dată în returul campionatului .

Aseară, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, roș-albaștrii au încheiat nedecis, 1-1, cu FC Hermannstadt, un meci în care esențial era cucerirea celor trei puncte. În fața a doar câteva sute de spectatori, târgoviștenii și-au dorit mult, dar pe durata întâlnirii au realizat puțin.

După un început bun de joc, în care putea deschide scorul în două rânduri, prin Negrea și Yameogo, Chindia s-a văzut condusă de adversar la jumătatea primei reprize dintr-un penalty, transformat de Petrescu și obținut de Yazalde, după ce a fost pus la pământ de Benga în suprafața de pedeapsă.

Până la pauză jocul a mai scăzut în intensitate, iar la reluare Chindia a arătat pe teren ceva mai bine. După scurgerea primei ore de joc, Neguț i-a dat câteva emoții lui Figueiredo, printr-un șut teleghidat, iar cu un sfert de oră înainte de final Chindia a restabilit egalitatea, tot dintr-un penalty. Liviu Mihai a transformat sub transverssală lovitura de pedeapsă obținută de Neguț, după ce a fost dărâmat în careu de de Ionuț Stoica.

Pe final de joc, Chindia ar fi putut da marea lovitură, dar “torpila” lui Martac, din afara careului, a fost blocată de lângă bară de Figueiredo.

Cu doar un punct acumulat în disputa cu sibienii, echipa lui Viorel Moldovan a urcat pe locul 11, cu 21 de puncte acumulate. Etapa viitoare, în deplasare, Chindia va da piept cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

 

Chindia Târgoviște – FC Hermannstadat   1-1 (0-1)

Marcatori: L. Mihai (76 – pen)/ Petrescu (24-pen).

Chindia: D. Moldovan – Martac, Leca, Benga (59 L. Mihai), Negrea – Neguț (76 Burlacu), Novac, Bic, Yameogo – Dumiter, Cherchez (59 Ivancic). Antrenor: Viorel Moldovan.

Hermannstadt: Figueiredo – Luchin, Rimane, Stoica, Opruț (50 Cordea) – Pires, Dâlbea (78 Dumitriu), Offenbacher – Petrescu, Pinto, Buzan (29 Bușu). Antrenor: Eugen Neagoe.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!