Chindia Târgoviște traversează o perioadă dificilă în campionat. Emil Săndoi: “Se poate întâmpla la oricare dintre echipe să apară serii fără victorie”

Publicitate

Chindia Târgoviște nu se simte deloc bine în campionat. Roș-albaștrii au ajuns sâmbătă seara la al șaselea joc fără victorie în Liga 1, după eșecul cu liderul FCSB (0-1). Mai mult de atât, în ultimele cinci etape, dâmbovițenii au suferit patru înfrângeri.

În urma înfrângerii cu FCSB, antrenorul Emil Săndoi a făcut o radiografie a jocului, la capătul căruia a recunoscut superioritatea adversarului. De asemenea, tehnicianul a precizat că echipa sa traversează un moment mai greu și că aceasta nu a avut niciodată ca obiectiv calificarea în play-off la finalul sezonului regulat.

“Diferența o fac execuțiile individuale, iar Olaru a avut o execuție foarte bună la faza respectivă. Poziționarea noastră nu a fost bună, trebuia să avem un jucător în zona respectivă care să blocheze șutul. Nu am fost lucizi pe faza ofensivă, nu am avut ocazii clare de gol. Este o înfrângere, FCSB-ul a meritat astăzi victoria.

În alte jocuri am avut destule ocazii, astăzi n-am fost inspirați. Nu am fost foarte prezenți în careul advers, nu pot spune că n-am fost inspirați la finalizare, pentru că n-am ajuns la finalizare. Se poate întâmpla la oricare dintre echipe să apară serii fără victorie. Fiecare echipă a trecut prin perioade mai proaste, am avut și un program greu, dar până la urmă toate meciurile sunt dificile. Dacă n-am avut ocazii nu înseamnă că n-am vrut să jucăm. Am încercat, dacă am fi fost mai lucizi în unele momente poate că am fi pus mai multe probleme.

La noi nu a fost niciodată nicio discuție legată de play-off. Am fost pe un loc de play-off, dar eu am spus mereu că obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Orice antrenor își dorește în play-off, dar uneori trebuie să fim și realiști”, a precizat Emil Săndoi, la Digi Sport, la finalul întâlnirii cu FCSB.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!