Chindia Târgoviște transferă pe bandă rulantă jucători din Republica Moldova! Un mijlocaș de 23 de ani a ajuns sub comanda lui Dragoș Militaru

Publicitate

Chindia Târgoviște transferă pe bandă rulantă jucători din Republica Moldova! Marți seara, clubul dâmbovițean a anunțat achiziționarea mijlocașului Victor Bogaciuc. Acesta este al treilea jucător din țara vecină transferat de Chindia în această vară, după portarul Dorian Răilean și atacantul Maxim Cojocaru.

Victor Bogaciuc are 23 de ani și a evoluat ultima dată la FC Petrocub Hîncești. În carieră, acesta a mai trecut și pe la Zimbru Chișinău.

Cel mai nou component al Chindiei este un jucător internațional, care a bifat 3 prezențe la prima reprezentativă a Republicii Moldova. Acesta a bifat mia multe selecții și în naționalele U17, U19 și U21 ale țării vecine.

Victor Bogaciuc are 11 meciuri în UEFA Europa Conference League și un meci în Europa League.

„Victor Bogaciuc, noul mijlocaș internațional al Chindiei Târgoviște. Un nou capitol în culorile roșu-albastru! Mult succes la Chindia Târgoviște!”, este prezentarea făcută de clubul târgoviștean internaționalului moldovean.

Cota de piață a mijlocașului, potrivit Transfermark.com, este de 450.000 de euro.

În trecut, un alt jucător din Republica Moldova care a trecut pe la Chindia a fost și Vadim  Rață, în prezent component al prim-divizionarei FC Voluntari.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!