Chindia Târgoviște țintește victoria în ultima etapă a turului! Emil Săndoi: “ Ne dorim un succes cu Gaz Metan”

Publicitate

Chindia Târgoviște încheie astăzi după-amiază meciurile din turul campionatului. De la ora 17.30, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, dâmbovițenii întâlnesc pe Gaz Metan Mediaș, o formație pe care a învins-o în soptimile Cupei României, scorul de 1-0.

Disputa cu “găzarii” nu este deloc una ușoară pentru târgovișteni. Aceștia își doresc toate cele trei puncte pentru a se apropia și mai mult de ocupantele locurilor 6-9 din clasament.

Pentru acest joc, Chindia nu poate conta pe serviciile mijlocașului Marco Dulca, aflat în stare de suspendare. Conducerea tehnică a Chindiei a lăsat de înțeles că jocul cu Mediaș vine într-un moment bun pentru târgovișteni.

“Meciul vine într-un moment bun pentru echipa noastă, l-aș mânia pe Dumnezeu să spun altceva. Este totuși un joc cheie, să știți, ca de altfel toate celelalte. Orice punct este important în economia clasamentului în acest campionat. Mă bucur că ne-au revenit o parte dintre jucătorii accidentați. Nu am putut conta pe Daniel Popa o bună perioadă de timp, acum revine.

Avem totuși un jucător deosebit de important pentru noi, Marco Dulca, suspendat pentru acest meci. Sper ca cine va juca în locul lui să îi suplinească lipsa. Trebuie să rămânem pe aceleași principii pe care am jucat până acum. În ultimele meciuri am reușit să ne apropiem de disciplina și rigurozitatea din sezonul trecut, cred că asta s-a văzut și în rezultate.

Bineînțeles că ne dorim victoria. Întâlnim totuși o echipă în revenire de formă, cu un lot numeros și valoros. Din punct de vedere al efectivului, Gazul stă foarte bine, are dubluri pe posturi, nu au avut nici suspendări prea multe, nici accidentări. Sperăm să ne impunem jocul și să obținem un rezultat pozitiv”, a transmis antrenorul Emil Săndoi înaintea meciului, pentru site-ului clubului târgoviștean.

Înaintea duelului de astăzi, Chindia ocupă locul 10, cu 17 puncte, iar Gaz Metan se află pe 13, cu 12 puncte.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!