Chindia Târgoviște țintește un rezultat pozitiv cu Sepsi! Daniel Popa: „Mergem la Sfântu Gheorghe să luăm puncte”

Publicitate

Chindia Târgoviște se pregătește la intensitate maximă pentru duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, programat luni, 13 februarie. Jocul dintre cele două echipe va începe la ora 17.00 și va conta pentru etapa a 25-a a campionatului. Dâmbovițenii își doresc obținerea unui rezultat pozitiv cu Sepsi pentru a continua seria parcursul bun arătat în acest an.

Elevii lui Toni Petrea vor țintesc un rezultat bun în această deplasare dificilă. Atacantul Daniel Popa își dorește ca echipa sa să obțină toate punctele la Sfântu Gheorghe.

„Va fi un meci foarte greu. Mergem la Sfântu Gheorghe să facem un meci bun și să luăm puncte. Avem nevoie să legăm victorii. Îmi doresc mult ca la finalul jocului Chindia să fie victorioasă, așa cum s-a văzut și în ultimele două etape. Contează mai puțin să marchez eu, important va fi ca echipa noastră să câștige”, ne-a declarat Dani Popa.

În actuala stagiune, Daniel Popa este al doilea golgheter al Chindiei, cu 6 goluri marcate, după Doru Popadiuc, care a înscris de șapte ori.

Ultimul gol marcat de Popa pentru Chindia a fost în meciul cu Petrolul Ploiești, când târgoviștenii s-au impus cu 2-1.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!