Chindia Târgoviște țintește calificarea în careul de ași al Cupei României. Emil Săndoi: “Ne dorim să mergem mai departe”

Publicitate

Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova se întâlnesc în această seară, de la ora 20.30, în primul meci din sferturile de finală ale Cupei României. Cum ambele formații țintesc calificarea în careul de ași al competiției, partida de pe stadionul “Gloria” din Buzău  se anunță una infernală.

Chindia țintește calificarea pentru a atinge o nouă performanță importantă în istoria clubului. Conducerea tehnică a echipei târgoviștene a transmis încă de la sfârșitul săptămânii trecute că își dorește accesul în penultimul act al întrecerii.

“Ne dorim calificarea în semifinalele Cupei României. Chiar dacă vor fi unele schimbări în echipă, vom face tot ce depinde de noi să mergem mai departe. Respectăm această competiție. Am ajuns în această fază și, dacă putem merge mai departe, cu atât mai bine”, a transmis antrenorul Emil Săndoi.

În acest sezon, Chindia a învins Craiova de două ori în campionat, cu scorul de 1-0. Chindia a bifat ultima victorie în fața oltenilor în urmă cu trei zile.

De partea cealaltă, Universitatea vrea și ea calificarea în semifinale. Mai mult de atât, juveții își doresc un succes în Cupă pentru a răzbuna înfrângerile din campionat suferite în fața dâmbovițenilor.

“În Cupa României va fi un meci diferit pentru ambele echipe față de cel din campionat, în Cupă nu avem a doua șansă, e decisiv. Echipa nu arată deocamdată cum vreau eu. Trebuie să me păstrăm calmul. Ne pierdem răbdarea dacă vedem că trece timpul și nu marcăm. Construim bine, ajungem în treimea adversă, dar suntem slabi la finalizare”, a precizat antrenorul grec al Universității Marinos Ouzounidis.

În optimi, Chindia a trecut de Farul Constanța cu 3-0, iar Craiova de Botoșani cu 1-0.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!