Chindia Târgoviște, start perfect în Cupa României: Victorie cu Steaua București

Publicitate

Debut perfect pentru Toni Petrea pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște! În această seară, formația dâmbovițeană s-a calificat în faza grupelor competiției după ce a eliminat-o pe Steaua București, în play-off.

Pe arena din Mioveni, Chindia a învins cu 2-1 pe Steaua, după ce a revenit pe tabelă de la 0-1, în urma golului marcat de Adi Popa (25). În debutul actului secund, Chindia a restabilit egalitatea pe tabelă prin Dani Popa (49), după care cu șase minute înainte de fluierul final, Cristi Cherchez a dat lovitura de grație adversarului, fructificând excelent un contraatac.

Cu Toni Petrea la timonă, Chindia a găsit din nou gustul victoriei, care a lipsit cu desăvârșire echipei în acest sezon. La începutul săptămânii viitoare, Chindia va înfrunta pe Rapid București în campionat. Să sperăm că succesul cu Steaua a reprezentat declicul de care avea mare nevoie echipa târgovișteană!

Steaua București – Chindia Târgoviște 1-2 (1-0)

Marcatori: A. Popa (25)/ D. Popa (49), Cherchez (84).

Steaua: H. Iancu – Oroian (87 Enceanu), Beța, Săbău, Ad. Iie – Balgiu (87 Mihăescu), Bărbulescu (89 E. Pacionel) – Drăghici, Șt. Pacionel, Ad. Popa – Chipirliu (70 Gheorghe). Antrenor: Daniel Oprița.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, Dumitrașcu (80 Cherchez) – A. Șerban (80 Ioniță), Passaglia (46 Mihaiu), Popadiuc, Akhmatov, Neguț (89 C. Dinu) – D. Popa (90 Grubac). Antrenor: Toni Petrea.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!