Chindia Târgoviște și-a întărit din nou compartimentul defensiv! Lângă Turnul Chindiei a revenit și portarul Iustin Popescu

Publicitate

Chindia Târgoviște și-a întărit din nou compartimentul defensiv! Astăzi, formația dâmbovițeană i-a achiziționat pe apărătorul Andrei Marc și pe portarul Iustin Popescu.

Andrei Marc a evoluat ultima dată la FC Brașov, iar la nivelul primei Ligi are peste 150 de prezențe. Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a apărătorului este de 150.000 de euro. De-alungul carierei, Marc a mai evoluat la formații precum FCSB, Dinamo, Sanliufarspor, FC Brașov, Ceahlăul Piatra Neamț și Concordia Chiajna.

Tot astăzi, Chindia a reușit să-l înregimenteze și Iustin Popescu. Portarul în vârstă de vârstă de 29 de ani a (re)venit la Târgoviște, după ce ultima dată la Concordia Chiajna. Lângă Turnul Chindiei, goal-keeper-ul a mai evoluat în două perioade.

Cota de piață a portarului, potrivit Transfermarkt.com, este de 200.000 de euro. Acesta are peste 40 de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc și peste 80 de jocuri la nivelul ligii secunde.

În carieră, Popescu a îmbrăcat tricoul unor formații precum Concordia Chiajna, CS Mioveni, Dinamo, Unirea Tărlungeni, Petrolul Ploiești, ACS Berceni și Fortuna Câmpina.

Cu alte două transferuri realizate astăzi, Chindia a ajuns la 8 achiziții realizate în această vară.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!