Chindia Târgoviște și-a întărit compartimentul ofensiv! Daniel Popa a revenit la formația dâmbovițeană

Publicitate

Ionuț Parghel

Compartimentul ofensiv al Chindiei Târgoviște a devenit mai puternic din această săptămână. Începând de astăzi, la formația dâmbovițeană a revenit Daniel Popa, atacant pe care Dinamo București l-a împrumutat până la finalul sezonului.

Jucătorul a ales Chindia după ce nu a mai intrat în calculele noului antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra. Tras pe linie moartă în Ștefan cel Mare, Popa a fost trimis la echipa a doua clubului dinamovist.

În actualul sezon al Ligii 1, “Popică” a bifat 120 de minute în tricoul formației bucureștene. “Dinamo București și Chindia Târgoviște au ajuns la un acord pentru transferul temporar al atacantului Daniel Popa la clubul dâmbovițean până la finalul sezonului competițional 2020-2021. Mult succes, Daniel Popa”, se menționează pe site-ul lui Dinamo București.

Până acum, Popa a strâns 92 de meciuri și a marcat 16 goluri în Liga 1 în tricoul lui Dinamo. A mai jucat 10 partide în Cupa României și 3 în Cupa Ligii, marcând trei goluri. De asemenea, jucătorul în vârstă de 26 de ani a câștigat cu Dinamo Cupa Ligii în 2017.

În cariera sa, Popa a mai evoluat la formațiile Atletic Fieni, FCM Târgoviște, Chindia Târgoviște și FC Botoșani. La Chindia a jucat în perioada 2014-2016.

Cota de piața a atacantului este 250 000 de euro, potrivit Transfermarkt.com.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!