Chindia Târgoviște și-a arătat din nou colții în campionat! Victorie la ultimul meci din acest an

Publicitate

Chindia și-a arătat din nou colții din plin în Liga 1! Duminică după-amiază, la ultimul meci din acest an, roș-albaștrii au regăsit gustul victoriei și au învins pe Academica Clinceni, cu scorul de 1-0.

Cum a dominat în cea mai mare parte a întâlnirii, reușita câștigătoare a Chindiei a venit din piciorul “decarului” Cristi Neguț, în minutul 83. Acesta a primit o pasă de la Dani Popa și la “executat” fără speranțe pe portarul Ureche.

După succesul cu ilfovenii, Chindia a ajuns la cea de-a cincea victorie stagională în campionat. Cu 22 de puncte acumulate, dâmbovițenii au urcat pe locul 11 în clasament.

Pentru a nu ajunge la emoțiile retrogradării în a doua parte a sezonului, Chindia este nevoită să facă mai multe transferuri valoroase în această iarnă, astfel încât echipă să devină una mai puternică, la fel cum a arătat în campionatul trecut, când a fost considerată una dintre surprizele întrecerii. La Chindia este nevoie urgentă de câteva achiziții valoroase pentru a fi acoperite anumite posturi deficitare.

Pe lângă erorile de arbitraj pe care a trebuit să le suporte, în mai multe meciuri din acest campionat, Chindia a arătat că întâmpină și anumite probleme de lot. Una dintre ele fiind lipsa unor jucători valoroși care să vină de pe banca de rezerve. Dacă echipa va fi întărită cu câteva „piese” de rezistență  în această iarnă, Chindia va intra din nou în plutonul primelor zece echipe și nu va avea parte de nicio emoție cu grijile retrogradării. Dar, până atunci, emoțiile încă rămân!

În primul joc de anul viitor, Chindia va da piept cu FC Voluntari, în a doua parte a lunii ianuarie.

Academica Clinceni – Chindia Târgoviște 0-1 (0-0)

Marcator: Neguț (83)

Academica:  Ureche – Pashov, F. Filip, Gardoș, Holzmann – Ventura (85 Cioiu) – Fl. Achim (80 Gavra), Cascini, Omoh, R. Ion – Vellios. Antrenor: Adrian Falub

Chindia: Căbuz – Martac, Căpușă, Celea, Ad. Ioniță – Neguț, Dulca (75 Suciu), Kocic, Popadiuc – D. Popa (90 M. Șerban), Florea. Antrenor: Emil Săndoi.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!