Chindia Târgoviște și-a aflat programul din play-out! Primul meci, în deplasare, cu CS Tunari

Publicitate

Chindia Târgoviște și-a aflat, marți, programul din play-out-ul Ligii a 2-a. Formația dâmbovițeană se află în Grupa B a play-out-ului alături de CSA Steaua București, Concordia Chiajna, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, CSM Slatina, Progresul Spartac și CS Tunari.

Sorții au decis ca roș-albaștrii să înceapă faza a doua a campionatului pe teren străin, contra formației CS Tunari. Disputa dintre cele două formații este programată sâmbătă, 30 martie, de la ora 11.00.

O săptămână mai târziu, Chindia va evolua acasă, împotriva Concordiei Chiajna, iar în runda a treia, pe teren străin, dâmbovițenii vor evolua în compania Viitorului Pandurii Târgu Jiu.

În continuare, formația antrenată de Diego Longo va juca acasă cu CSA Steaua București (20 aprilie), în deplasare cu Progresul Spartac (27 aprilie) și pe 11 mai, în fața propriilor fani, cu CSM Slatina. În schimb, în etapa a 6-a, Chindia va sta.

În cadrul playout-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație. La finalul playout-ului, vor retrograda locurile 6 și 7. În acest sezon nu va mai exista meciul de baraj dintre ocupantele locurilor 5 din cele două grupe pentru a se stabili a cincea echipă retrogradată deoarece, în urma deciziei CEx din 13 iulie 2023, numărul de echipe va crește de la 20 la 22 din sezonul următor, astfel încât doar patru formații vor retrograda din Liga 2 în Liga 3 la finalul sezonului 2023-2024.

În play-out echipele vor intra cu punctajul acumulat la finalul sezonului regulat. Iată clasamentul Grupei B înainte de startul fazei a doua: Chindia (28 p), Steaua 28, Concordia 25, Slatina 25, Viitorul Tg. Jiu 23, Tunari 16 și Progresul Spartac 1.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!