Chindia Târgoviște și-a aflat adversarii pe care îi va înfrunta în grupele Cupei României. Când și împotriva cărei echipe va susține primul joc în Grupa D

Sursă foto: Facebook Chindia Târgoviște
Publicitate

Chindia Târgoviște și-a aflat, astăzi, adversarii pe care îi va înfrunta în faza grupelor Cupei României. În urma tragerii la sorții, formația pregătită de Toni Petrea a fost repartizată în Grupa D, alături de Universitatea Craiova, FC Argeș, FC Hermannstadt, CS Ocna Mureș și Minaur Baia Mare.

La tragerea la sorți, cele 24 de echipe au fost împărțite în 3 urne valorice, fiind repartizate în 4 grupe a câte 6 echipe. Toate echipele vor juca un meci cu o echipă din urna 1, un meci cu o echipă din urna 2 și un meci cu o echipă din urna 3. Primele două clasate din fiecare grupă se califică în „sferturi”. Primele meciuri din faza grupelor Cupei României au loc în data de 18-20 octombrie 2022.

În primul joc din cadrul Grupei D, Chindia va da piept cu Cs Ocna Mureș, în intervalul 18-20 octombrie. Pe lângă Ocna Mureș, în această grupă, dâmbovițenii vor mia înfrunta pe FC Argeș și pe FC Hermannstadt.

Programul Chindiei Târgoviște în Grupa D

Etapa I – 18-20 octombrie: CS Ocna Mureș – Chindia

Etapa II- 8-10 noiembrie: Chindia – FC Argeș

Etapa III – 6-8 decembrie: FC Hermannstadt – Chindia.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!