Chindia Târgoviște, în sfârșit, victorie în play-out! Succes la scor de neprezentare cu Academica Clinceni

Publicitate

Chindia Târgoviște a spart gheața în play-out! În această după-amiază, dâmbovițenii și-au arătat superioritatea și au învins, la scor de neprezentare, 3-0, pe Academica Clinceni, într-un joc ce a contat pentru etapa a 4-a.

În deplasarea de la Clinceni, Chindia a deschis scorul prin Daniel Florea (29), dintr-o lovitură liberă, executat excelent. În disputa cu ilfovenii, scorul a fost majorat de Andrei Șerban (33), iar în ultimul minut de joc, argentinianul Passaglia a stabilit scorul final. Pentru sud-american, reușita cu Academica a fost prima în tricoul târgoviștean.

După succesul cu Academica, Chindia a scăpat de locurile de baraj, la fel cum a scăpat și antrenorul Emil Săndoi de demitere! La capătul celor trei puncte acumulate, Chindia a urcat pe locul 12, provizoriu, pe locul 12, cu 22 de puncte acumulate.

Etapa viitoare, la Ploiești, Chindia va da piept cu FC Botoșani.

Academica Clinceni – Chindia Târgoviște  0-3 (0-2)

Marcatori: Florea (29), A. Șerban (33), Passaglia (90).

Academica: Ureche – C. Ion, Țvetkov (81Obedeanu), I. Ștefan – Rufati, Gogov (81 D. Oprea), Vrdoljak, Florică (59 Vlăsceanu) – Alghoul (73 Massaro), L. Dumitrache (59 Jerdea), R. Ion. Antrenor: Constantin Giurescu.

Chindia:  Căbuz – Butean, Pițian, Celea, C. Dinu (76 Căpușă) – A. Șerban, Passaglia, Iacob, Popadiuc (87 Corbu) – Florea (87 N. Chamed), Chunchukov (70 Dulca). Antrenor: Emil Săndoi.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!