Chindia Târgoviște – Sepsi Sfântu Gheorghe, fără spectatori din cauza coronavirusului

Publicitate

Din cauza epidemiei de Coronavirus, oficialitățile din România au decis să interzică adunările peste 1000 de oameni. Decizia afectează și meciurile din Liga 1, Liga 2 și alte competiții sportive, dar și spectacole și alte evenimente.

Unul dintre meciurile programate astăzi, 8 martie,  si care se va juca fără spectatori va fi  Chindia Târgoviște -Sepsi Sfântu Gheorghe, dispută ce contează pentru etapa a doua a play-out-ului.

În condițiile existente, deplasarea suporterilor roș-albaștrii la Ploiești a fost anulată. Mai mult de atât, toți suporterii care și-au achiziționat bilet pentru acest meci își vor primii banii înapoi începând de mâine.

“FOARTE IMPORTANT: Meciul de astăzi se va disputa FĂRĂ SPECTATORI, în concordanță cu decizia Ligii Profesionistă de Fotbal.

Comunicat LPF: Având în vedere măsurile preventive adoptate de autoritățile competente ale Statului azi, 08.03.2020 vă aducem la cunoștință că următoarele jocuri din Liga I vor fi organizate fără spectatori, în condițiile prevăzute de art. 59.2 din ROAF. Măsura se aplică imediat.

În aceste condiții, deplasarea suporterilor este ANULATĂ.

Suporterii care și-au achiziționat bilete își vor primi banii înapoi începând de mâine, de la Târgoviște sau Ploiești, în funcție de casa de unde și le-au cumpărat. Cei care și-au procurat tichetele online sunt rugați să se adreseze responsabililor myticket.ro”, se anunță într-un comunicat al formației Chindia Târgoviște.

Oficialii clubului dâmbovițean au anunțat că până astăzi la prânz vânduseră ceva mai mult 500 de bilete pentru acest meci. De asemenea, în această săptămână, conducătorii echipei târgoviștene hotărâse ca la acest joc doamnele și domnișoarele să beneficieze de intrare gratuită, ținându-se seama se Ziua Internațională a Femeii.

Disputa dintre Chindia Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe va începe la 17.30 și va avea loc pe arena “Ilie Oană” din Ploiești.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!