Chindia Târgoviște se (re)întoarce pe „Ilie Oană” din Ploiești! Dâmbovițenii au renunțat să mai susțină meciurile din propria organizare la Buftea

Publicitate

Chindia Târgoviște se va muta din nou, după ce a găsit o altă locație pentru a susține meciurile din propria organizare. Bursa zvonurilor spune că începând din luna februarie, dâmbovițenii se vor reîntoarce pe  “Ilie Oană” din Ploiești, o arenă de unde, anul trecut, s-au trezit dați afară fără niciun motiv plauzibil.

Astfel, după rezolvarea acestei probleme delicate, dâmbovițenii vor renunța să mai joace meciurile considerate pe teren propriu la Centrul Național de  la Buftea, așa cum s-a observat în primele etape din retur.

Primul meci pe care târgoviștenii îl vor disputa pe stadionul “lupilor” din Ploiești va cel cu campioana CFR Cluj, programat pe 1 februarie.

Cel care a insistat foarte mult ca roș-albaștrii să joace din nou la Ploiești a fost președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Acesta, în ultima perioadă a fost de mai multe ori la Ploiești pentru a găsi o rezolvare în acest sens. După ce a avut mai multe întâlniri cu Andrei Liviu Volosevici, primarul municipiului Ploiești și Valeriu Răchită, actual oficial al Petrolului, șeful județului Dâmbovița i-a convins pe cei doi ca formația dâmbovițeană să fie lăsată din nou să evolueze pe arena “Ilie Oană”, acolo unde a jucat la scurt timp după ce a reușit promovarea în prima ligă.

Se pare că oficialii Chindiei au depus o cerere de închiriere în acest sens încă de la începutul anului, iar aceasta ar fi fost acceptată zilele trecute.

După victoria cu Academica Clinceni, chiar antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a lăsat de înțeles că echipa ar fi bine să se întoarcă și să joace la Ploiești. „La Târgoviște nu avem un buget fantastic, dar tot ce s-a promis s-a dat. Așteptăm să vedem unde jucăm acasă, ar fi bine să ne întoarcem la Ploiești”.

Până acum, în Liga 1, Chindia a susținut meciurile considerate pe teren propriu la Ploiești, Giurgiu și Buftea.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!