Chindia Târgoviște se mută din nou! Roș-albaștrii vor juca meciurile considerate pe teren propriu la Buzău

Publicitate

Chindia Târgoviște își va schimba casa din nou, pentru a patra oară, după promovarea în Liga 1. După ce a jucat la Giurgiu, Ploiești și Buftea, începând cu data de 27 februarie, roș-albaștrii vor susține meciurile considerate pe teren propriu pe stadionul din Buzău. Foarte probabil, târgoviștenii vor împărți terenul cu SCM Gloria Buzău până la finalul stagiunii.

Anunțul a fost făcut, astăzi, de Liga Profesionistă de Fotbal, iar prima partidă pe care târgoviștenii o vor susține pe stadionul “Municipal” din Buzău va fi cea cu Universitatea Craiova, din etapa a 25-a.

“Chindia Târgoviște va disputa meciurile considerate acasă pe stadionul Municipal din Buzău. Prima partidă găzduită de noua arenă va fi cea din etapa a 25-a în Casa Liga 1, Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, programată sâmbătă, 27 februarie, cu începere de la ora 20.00”, au informat cei de la Liga Profesionistă de Fotbal.

În schimb, la Metropola TV, președintele celor de la SCM Gloria Buzău a recunoscut, într-o anumită măsură,  că formația târgovișteană va evolua la Buzău. “Au existat niște discuții incipiente. Sunt deschiși, trebuie doar să facem o analiză asupra modului în care gazonul va face față”, a precizat Cristian Ceaușel.

În ultima perioadă s-au făcut foarte multe îmbunătățiri la stadionul “Municipal” din Buzău, iar în acest moment se află la standarde de prima ligă.

“Am făcut foarte multe investiții în acest stadion, pentru a ne pregăti de promovare. Astfel, s-a umblat la gazon. Practic, avem un gazon ca pe Arena Națională, avem tot ce îi trebuie. Acum, iarna, gazonul arată impecabil. Avem drenaj, sistem automat de irigații. Am făcut investiții și în mini-hotel, și în sala de forță, și în tabela electronică. Avem, practic, toate condițiile pentru a putea juca în Liga 1 pe acest stadion.

Măsurile au fost luate, investițiile s-au făcut, astfel încât să avem toate condițiile și pentru spectatori, și pentru jucători, și pentru transmiterea meciurilor. Pentru a fi în Liga 1, era nevoie chiar și de cabine de transmisii tv, pe care le-am montat. Mai așteptăm acum promovarea, care din păcate nu poate să vină din cauza legislației care ne este potrivnică”, a precizat primarul Buzăului, Constantin Toma, pentru liga2.prosport.ro.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!