Chindia Târgoviște se dezintegrează de la o zi la alta! A plecat și portarul Dinu Moldovan

Publicitate

Chindia Târgoviște se dezintegrează de la o zi la alta! Astăzi, formația dâmbovițeană a rămas și fără portarul Dinu Moldovan. Goal-keeper-ul în vârstă de 33 de ani a lăsat în urmă Târgoviștea și a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dinu Moldovan a semnat cu câștigătoarea Cupei României un contract valabil ce se întinde pe două sezoane.

La scurt timp după ce a semnat cu noua echipă, Sepsi și-a prezentat pe pagina de Facebook noua achiziție. „Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord și cu portarul Dinu Moldovan. Goalkeeper-ul, în vârstă de 33 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Bun venit Dinu la Sfântu Gheorghe!”, se arată pe site-ul clubului de fotbal din Covasna.

Dinu Moldovan a ajuns la Târgoviște în vara lui 2019, de la ACS Poli Timișoara. În carieră, acesta a evoluat la formații precum Chindia Târgoviște, ACS Poli Timișoara, FC Voluntari, Ponferradina, U. Cluj, Astra Giurgiu și Espanyol B.

Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a portarului născut la Alba Iulia este de 150.000 de euro.

Alți jucători care au părăsit Chindia în această vară sunt Cristian Neguț, Daniel Popa, Doru Popadiuc, Daniel Celea, Alexandru Jipa și Goodberg Cooper.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!