Chindia Târgoviște se află pe primul loc în play-out, dar viitorul lui Emil Săndoi pe banca tehnică este incert. “Nu știu cât o să mai rămânem împreună. Nu știu ce o să fac din vară”

Publicitate

Chindia Târgoviște și-a consolidat primul loc în play-out după succesul cu 1-0, pe terenul celor de la UTA Arad, în Sâmbăta Mare a Paștelui. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Paul Iacob, în minutul 62, după o execuție fabuloasă din afara careului.

După cel de-al patrulea succes din play-out, conducerea tehnică a Chindiei s-a arătat impresionată de modul în care au evoluat roș-albaștrii la Arad. Mai mult de atât, tehnicianul Emil Săndoi a dezvăluit că viitorul său la Chindia este incert, transmițând că nu știe ce o să facă din vară.

“Am făcut o figură frumoasă până acum, dar vrem să facem în continuare o figură frumoasă. Nu s-a terminat campionatul. Sunt foarte îngrijorat, de asta am avut cinci jucători noi în primul 11, pentru că avem meciuri din trei în trei zile și este normal să fie jucătorii obosiți.

Jucătorii m-au întrebat acum în cabină dacă mâine (nr. astăzi) le pot da liber, însă vreau să lăsăm o imagine bună și în ultimele patru etape, astfel că mâine (nr. astăzi) vom face recuperarea.

Este meritul jucătorilor, suntem o echipă în formare, mă bucur pentru ei. Jucătorii au reușit să acumuleze la fiecare antrenament, am un respect pentru ei, îi îmbrățișez. Am băieți de mare caracter, vă spun sincer. Nu știu cât o să mai rămânem împreună, trei jucători sunt împrumutați de la Viitorul. Nici eu nu știu ce o să fac din vară încolo. Îmi doresc să lăsăm și în ultimele patru etape imaginea pe care am lăsat-o până acum”, a  precizat Emil Săndoi la microfonul Digi Sport, după victoria de la Arad.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!