Chindia Târgoviște a scos la vânzare biletele pentru duelul cu CS Mioveni! Cât trebuie să scoată fanii din buzunare

Publicitate

Chindia Târgoviște a pus în vânzare biletele pentru duelul cu CS Mioveni, din etapa a 13-a a Ligii a 2-a. Deocamdată, acestea sunt disponibile în regim online. Chindia Târgoviște – CS Mioveni este programat joi, 9 noiembrie, de la ora 19.30, pe arena „Eugen Popescu”, din Târgoviște.

Prețuri bilete

Tribuna 1

Tribuna 1 Central ( Sectoarele D, E, C ) – 40 RON

Tribuna 1 Periferic ( Sectoarele A,G, F, B) – 25 RON

Tribuna 2

Tribuna 2 – 15 RON

Reducere elevi, studenți și pensionari – 10 RON.

Reducerea de elevi, studenți și pensionari se aplica achiziționând biletele de la casele de bilete și doar cu prezentarea unui carnet de elev/student vizat la zi sau a unui talon de pensie, alături de cartea de identitate.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit, alegând tipul biletului (copil) pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero, în efectuarea comenzii pe site.

Biletele se pot achiziționă online de aici: www.bilete.ro/chindia-targoviste-cs-mioveni/ sau de la casele de bilete ale stadionului (Eugen Popescu) în ziua meciului, începând cu ora 11:00.

Biletele se pot achiziționa și din magazinele partenere Bilete.ro la următoarele adrese: Vodafone : Bd. Independentei, Bl. 6PP, Sc. B, Parter și Str. Arsenalului, Bl. F2, Parter și la Posta Romana: Str. Dr. Marinoiu Nr. 2

Persoanele cu dizabilități primesc bilete gratuite, în limita locurilor disponibile (Tribuna 2 și Tribuna 1).

Biletele pentru persoanele cu dizabilități se ridică de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, însoțit de Cartea de identitate sau prin cerere pe email:ticketing@afcchindiatargoviste.ro, însoțită de certificatul de handicap scanat.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!