Chindia Târgoviște, șanse foarte mici pentru un loc de play-off, după remiza „albă” cu Metaloglobus București

Publicitate

Chindia Târgoviște a început cu stângul meciurile oficiale din acest an! Pe teren propriu, în fața a aproximativ 3500 de spectatori, formația dâmbovițeană a terminat la egalitate, 0-0, cu Metaloglobus București. După remiza „albă” cu echipa aflată pe locul 15 în clasament, Chindia mai păstrează șanse foarte mici de a mai prinde un loc de play-off la finalul sezonului regular.

În disputa cu Metaloglobus, Chindia a arătat o evoluție extrem de modestă pe teren, nedemnă de o echipă care ar merita să fie în play-off. Prestațiile oferite de mulți dintre elevii lui Diego Longo au fost mai mult parcă de Liga a 3-a și nu de Divizia B. Într-un joc care trebuia câștigat obligatoriu, Chindia și-a creat faze de poartă foarte rar, iar singura ocazie periculoasă s-a consumat în minutul 28, în urma unei lovituri libere executate de Fedele și respinsă în față de portarul advers. În rest liniște totală!

Cum primul corner îl ai abia la o oră după startul meciului este greu să poți spera la mai mult, așa cum credea conducerea tehnică înaintea partidei. Mai mult de atât, după eliminarea lui Roberto Romeo, în minutul 75, jocul Chindiei a scăzut și mai mult în intensitate, iar nemulțumirea spectatorilor a fost pe deplin meritată. Optimismul debordant al antrenorului Diego Longo dinaintea jocului cu privirea la victoria sigură a fost taxat de adversar pe durata celor 90 de minute! Cu un lot subțire valoric și cu un antrenor care nu a arătat prea multe până acum, momentan, Chindia nu poate emite pretenții de play-off sau de promovare!

Runda viitoare, Chindia va evolua, în deplasare, în compania Unirii Dej.

Chindia Târgoviște – Metaloglobus București 0-0 

Chindia: I. Popescu – Romeo, Plămadă (57 I.Cristea), C. Dinu, Ioniță – Șanta (50 Tache), Fedele, Matiș (72 Zivkovic), Bogaciuc, Anișorac (50 Boțogan –  72 Cojocaru) – Moldoveanu. Antrenor: Diego Longo.

Metaloglobus: Gavrilaș – Kouadio, Diallo, Caramalău, Neacșu – L. Manolache (80 Pătrașcu), Honciu, Issah, Vl. Bogdan (64 Liș) – Zukanovic, Huiban (74 Al. Gheorghe). Antrenor: Ianis Zicu.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!