Chindia Târgoviște s-a despărțit de 6 jucători. Dâmbovițenii revin la antrenamente pe 14 iunie

Publicitate

Chindia Târgoviște s-a despărțit în ultimele zile de mai mulți jucători. După plecările lui Denis Dumitrașcu (mijlocaș) și Andrei Pițian (fundaș), ambii au semnat cu FC Argeș, gruparea dâmbovițeană a renunțat la serviciile altor patru jucători, fiind vorba de Mihai Costea (atacant), Valmir Berisha (atacant), Mihai Neicuțescu (atacant) și Franck Yameogo (mijlocaș). Până acum, gruparea târgovișteană s-a despărțit de 6 jucători.

Oficialii Chindiei, încearcă în această perioadă să-i rețină în lot pe Paul Iacob, Marco Dulca și Tiberiu Căpușă, jucători împrumutați de la Viitorul pentru o perioadă de un sezon. O variantă ar fi cedarea portarului Marian Aioani în schimbul achiziționării definitive a celor trei fotbaliști.

Jucătorii Chindiei Târgoviște vor relua antrenamentele pentru noul sezon al Ligii 1 pe 14 iunie. După revenirea din vacanță, roș-albaștrii vor efectua antrenamente, timp de două săptămâni, pe plan local, iar apoi vor efectua un stagiu de pregătire fie în țară, fie în străinătate.

În ultimul sezon al Ligii 1, Chindia a terminat pe locul 7.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!