Chindia Târgoviște a renunțat la Cristian Cherchez! Cu ce echipă ar putea semna atacantul

Publicitate

Atacantul Cristian Cherchez nu va mai face parte din lotul Chindiei Târgoviște începând din acest an. Formația dâmbovițeană a decis să renunțe la serviciile sale după 12 ani petrecuți lângă Turnul Chindiei.

Cu o cotă de doar 50.000 de euro, potrivit Transfermarkt.co, jucătorul în vârstă de aproape 32 de ani s-a despărțit de Chindia în relații nu foarte bune. În sezonul actual, Cherchez a avut doar cinci apariții în campionat pentru formația pregătită de Toni Petrea.

După ce nu a mai intrat în planurile conducerii tehnice a Chindiei, atacantul ar putea ajunge în Liga a 3-a, la FC Pucioasa. Astfel, dacă nu va prinde un contract la Liga a 2-a, Cherchez va evolua în doua parte a sezonului la gruparea din Dealul „Patrana”.

„Ne aflăm în discuții cu Cristi Cherchez. Există șanse ca el să joace pentru noi în partea a doua a campionatului. În momentul de față nu este nimic sigur dacă va semna sau nu cu Pucioasa. Noi ne dorim foarte mult ca Cherchez să joace pentru noi. Ar reprezenta un transfer important făcut de echipa noastră”, ne-a declarat Cristian Mitrea, președintele divizionarei C FC Pucioasa.

Cristian Cherchez era unul dintre cei mai vechi componenți din lotul Chindiei Târgoviște. În cariera sa, atacantul a evoluat doar pentru echipe din Târgoviște: Chindia, FCM și Petrolul. De asemenea, în urmă cu un deceniu, Cherchez a efectuat un cantonament în Spania, în tricoul lui Dinamo București, pe când antrenor era Flavius Stoican.

Tot în această iarnă Chindia a mai renunțat la Juan Passaglia, Constantin Dima și Aly Ndom.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!