Chindia Târgoviște renunță la unul dintre cei mai vechi jucători din lot. Fostul căpitan nu mai face parte din planurile de viitor ale clubului

Publicitate

Chindia Târgoviște este pe cale să renunțe la unul dintre cei mai vechi jucători din lot. După ce s-a despărțit de Costea, Berisha, Yameogo, Neicuțescu (revenit la Dinamo), Pițian și Dumitrașcu (ambii plecați la FC Argeș), acum e pe cale să spună adio și fostului căpitan Cristian Cherchez.

Atacantul în vârstă de 30 de ani este unul dintre cei mai vechi fotbaliști din lot. Acesta a fost achiziționat de Chindia în 2011 de la FCM Târgoviște. Fotbalistului îi va expira contractul pe 30 iunie, iar oficiali clubului nu mai doresc să-i prelungească o nouă înțelegere cu acesta. Președintele clubului Marcel Ghergu a confirmat la emisiunea “Riposta pe net” că atacantul nu mai face parte din planurile de viitor ale echipei. “Cristi nu mai face parte din planurile lui Emil Săndoi pentru noul sezon”.

În ultimul sezon al Ligii 1, Cherchez a avut doar 6 prezențe pe teren, în tricoul roș-albastru. De asemenea, în Cupa României a jucat doar un meci, la capătul căruia a marcat un gol.

Totodată, în aceste zile, Chindia l-ar putea pierde și pe moldoveanul Vadim Rață. Mijlocașul se pare că tratează intens plecarea la FC Voluntari.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!