Chindia Târgoviște, remiză „albă” cu Astra Giurgiu. Dâmbovițenii ocupă locul 8 în Liga 1

Publicitate

Chindia Târgoviște a încheiat la egalitate, 0-0, meciul cu Astra Giurgiu ce a contat pentru etapa a 12-a a campionatului. Disputat în această seară, pe arena “Marin Anastasovici” din Giurgiu, meciul a fost unul extrem de modest, cu puține faze de poartă.

În finalul primei reprize, Astra a avut șansa de a deschide scorul prin Radunovic, dar dintr-o poziție ideală nu a putut trimite mingea în poartă. Chindia în schimb, putea da lovitura pe finalul întâlnirii, când șutul lui Yamego a trecut puțin pe lângă buturile lui Lazăr.

În urma punctului obținut cu Astra, Chindia se poziționează pe locul 8, cu 15 puncte acumulate.

Etapa viitoare, pe 12 decembrie, de la ora 19.30, dâmbovițenii vor înfrunta, tot la Giurgiu, pe Viitorul Constanța, vecina de clasament.

 

Astra Giurgiu – Chindia Târgoviște  0-0

Astra: Lazăr – Sousa, Dima, Graovac, Radunovic – Merloi (70 Balaure), Crepulja, Canadija (46 Romario), V. Gheorghe (86 Stahl) – Azulay (46 Montini), Budescu. Antrenor: Eugen Neagoe.

Chindia: Aioani – Martac, Pițian, Iacob, Căpușă – Dulca, Rață – Neguț, Cherchez (70 Yameogo), Dumitrașcu (81 C. Dinu) – Florea (90 Costea). Antrenor: Emil Săndoi.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!