Chindia Târgoviște reia antrenamentele pe 15 ianuarie. Se cunosc trei adversari pe care îi vor întâlni dâmbovițenii în meciurile amicale

Publicitate

Vacanța se încheie și pentru fotbaliștii Chindiei Târgoviște. Luni, 15 ianuarie, de la ora 13.00, la propriul stadion, are loc reunirea roș-albaștrilor, sub comanda antrenorului italian Diego Longo.

„Ne întoarcem la treabă! Luni, 15 Ianuarie, ora 13.00. Stadion „Eugen Popescu”, Târgoviște. Mai multe detalii despre noutăți, programul de pregătire și meciurile amicale le vom anunța săptămână viitoare”, se arată într-un anunț al clubului dâmbovițean cu privirea la reunirea lotului.

Până la reluarea campionatului, Chindia și-a stabilit și câteva meciuri amicale, unde primul va fi în compania Progresului Spartac, pe 22 ianuarie. Un alt joc pe care roș-albaștrii îl vor susține în această iarnă va fi pe 17 februarie împotriva lui CSM Slatina. De asemenea, târgoviștenii vor întâlni și ACS Flacăra Horezu, dar data de disputare nu a fost stabilită momentan.

După 15 meciuri disputate în actuala stagiune, Chindia ocupă locul 11, cu 21 de puncte acumulate. În primul meci din campionat, programat în acest an, dâmbovițenii vor înfrunta pe Metaloglobus București.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!