Chindia Târgoviște a redus prețul biletelor după ce fanii s-au revoltat pe rețelele sociale! Cât costă cel mai ieftin tichet la meciul cu Metaloglobus

Publicitate

Chindia Târgoviște a decis să reducă prețul biletelor pentru meciurile din acest an. Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11.30, pe teren propriu, Chindia va înfrunta pe Metaloglobus București.  Acesta va fi primul joc oficial din acest an pentru dâmbovițeni și va conta pentru etapa a 16-a a campionatului. Cum Chindia țintește intrarea în play-off, oficialii clubului își doresc o asistență numeroasă la fiecare joc de pe teren propriu în tribunele arenei „Eugen Popescu”.

Un bilet pentru jocul cu Metaloglobus costă 10 lei la Tribuna a II-a (acces general), respectiv 15 și 20 lei la Tribuna I (15 lei – sectoarele A, B, F, G, 20 lei – sectoarele C, D, E), iar tichetul de parcare costă 10 lei.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit în baza unui bilet valabil cu valoare 0 și doar însoțiți de un adult (plătitor de bilet).

Biletele se pot achiziționa online sau de la casele de bilete ale stadionului „Eugen Popescu”, deschise după următorul program:

Vineri, 23 februarie: 10.00‑18.00

Sâmbătă, 24 februarie: 9.00‑12.15.

Biletele se mai pot cumpăra și din magazinele partenere Bilete.ro la următoarele adrese: Vodafone: Bd. Independenței, Bl. 6PP, Sc. B, Parter și Str. Arsenalului, Bl. F2, Parter și la Poșta Română: Str. Dr. Marinoiu Nr. 2.

Persoanele cu dizabilități primesc bilete gratuite, în limita locurilor disponibile (Tribuna 2 și Tribună 1).

Biletele pentru persoanele cu dizabilități se ridică de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, însoțit de Cartea de identitate sau prin cerere pe email: ticketing@afcchindiatargoviste.ro, însoțită de certificatul de handicap scanat. Dacă întâmpinați probleme la cumpărarea biletelor va rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail ticketing@afcchindiatargoviste.ro sau pe furnizorul de servicii de ticketing scriind la office@bilete.ro sau telefonic la 0727766631.

Gabriel Boriga: „Suporterii au fost lângă echipă și la bine și la rău”

„Am venit cu un pas înainte în relația cu suporterii pentru a-i apropia pe ei de noi. Echipa este a suporterilor, a oamenilor, a târgoviștenilor și a dâmbovițenilor. Trebuie să facem absolut totul pentru a-i apropia din nou de echipă.

S-au redus prețurile la bilete până la un cuantum care este accesibil absolut oricui. Astfel, începând de la meciul cu Metaloglobus au scăzut considerabil prețurile biletelor. În acest moment nu mai poate exista niciun fel de problemă în a veni și a susține echipa, inclusiv achitând biletul. Sub aceste sume deja vorbim de sume derizorii și de bătaie de joc la adresa care muncesc și care sunt plătiți. Să nu uităm că valoarea unei echipe și performanța jucătorilor depinde și de suporteri și de aportul lor”, a transmis președintele clubului Gabriel Boriga, într-o conferință de presă.

Astăzi, Gabriel Boriga se va întâlni cu cele patru facțiuni ale galeriei Chindiei Târgoviște pentru a pune la cale un plan comun pentru a performa mult mai mult decât s-a realizat până acum.

„Suporterii au fost lângă echipă și la bine și la rău, care au bătut drumurile țări, care au înfruntat poate și vântul, ploaia și ninsoarea să fie alături de jucători și echipă. Ei merită respect, iar eu le acord acest respect. Împreună cu ei vom fi o echipă să face ceea ce trebuie să facem”, a transmis președintele clubului târgoviștean.

 

 

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!