Chindia Târgoviște a ratat șansa de a urca pe loc de play-off. Înfrângere cu Astra Giurgiu

Publicitate

Chindia Târgoviște a ratat, duminică seara, urcarea  pe loc de play-off. Această dorință a dâmbovițenilor s-a năruit după înfrângerea suferită în fața Astrei Giurgiu. În disputa cu “astralii”, Chindia s-a înclinat cu 0-1, în repriza a doua, când Raspopovic  a marcat singurul gol al întâlnirii. Apărătorul Astrei a marcat după ce a împins mingea în plasa porții din zona careului mic.

Chiar dacă și-a creat mai multe ocazii de gol pe durata disputei, jucătorii Chindiei nu au reușit niciodată să introducă mingea în poarta adversă. Mai mult de atât, în ultima parte a  jocului, Emil Săndoi a forțat din plin atacul, dar totul s-a dovedit a fi în zadar. Intrările pe teren ale unor jucători precum Popa, Berisha, Neicuțescu sau Costea nu au putut oferi o altă direcție rezultatului final.

Eșecul cu Astra a împins Chindia să facă un pas în spate în lupta pentru play-off. Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, roș-albaștrii au căzut pe locul 8 în clasament, cu 35 de puncte acumulate în 27 de meciuri.

Miercuri, în deplasare, Chindia va înfrunta Viitorul Constanța, o altă echipă în căutare de puncte.

 

Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu   0-1 (0-0)

Marcator: Raspopovic (75).

Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, Celea, C. Dinu – Rață (84 Berisha), Iacob – Neguț, Diaz (56 Popa), Dumitrașcu  (84 Costea)– Florea (76 Neicuțescu). Antrenor: Emil Săndoi.

Astra: Lazăr – Raspopovic, Sousa, Graovac, D. Bruno – Canadija, Boe – Kane, Pahonțu (11 Wuethrich -69 Crepulja)– Merloi (57 Stahl), Krpic (69 Montini), Răduț (57 V. Gheorghe). Antrenor: Eugen Neagoe.

Sursă foto. Chindia Târgoviște/Marius Tudor

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!