Chindia Târgoviște a pus gând rău campioanei CFR! Emil Săndoi: “Mergem la Cluj să producem surpriza”

Publicitate

Chindia Târgoviște se pregătește pentru duelul cu CFR Cluj, campioana României. Disputa ce va conta pentru etapa cincea a Ligii 1, va avea pe terenul ardelenilor, duminică seara, de la ora 19.00.

Chiar dacă CFR pornește din postura de favorită la cucerirea celor trei puncte, conducerea tehnică a Chindiei este optimistă cu privire la meciul din fieful campioanei.

“Întâlnim cea mai valoroasă echipă din ultimele trei ediții ale Ligii 1. CFR Cluj a câștigat titlul în toți acești ani, are jucători cu experiență, cu maturitate, atât la nivelul competițiilor interne, cât și în cele internaționale.

Respectăm CFR, dar mergem la Cluj să producem surpriza. Noi avem o echipă destul de tânără, cu mulți jucători sub 21 de ani. Poate că mai e de lucru la capitolul omogenitate, dar cred că la Chindia sunt mulți fotbaliști de perspectivă.

În ultimele zile i-am legitimat pe Neicuțescu și Fomba, ambii vor face parte din lotul pentru meciul de duminică. Neicuțescu a mai jucat la Târgoviște, îi cunoaște pe mulți dintre jucătorii nostri. Fomba e un tânăr cu calități fizice deosebite.

Ne vom juca șansa noastră și sperăm să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, a precizat antrenorul Emil Săndoi pentru site-ul clubului târgoviștean, cu o zi înaintea partidei cu CFR Cluj.

După patru meciuri disputate în actuala ediție a Ligii 1, Chindia se află pe locul 12, cu 4 puncte acumulate. În schimb, CFR ocupă locul 2, cu 10 puncte. De asemenea, clujenii s-au calificat, în această săptămână, în play-off-ul Europa League.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!