Chindia Târgoviște pune astăzi în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid București. Care sunt prețurile și de unde pot fi achiziționate

Publicitate

Începând de astăzi, Chindia Târgoviște pune în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid București, ce va conta pentru etapa a 12-a a Superligii. Disputa dintre cele două formații va avea loc luni, 3 octombrie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Suporterii care doresc să susțină Chindia în duelul cu „feroviarii” vor putea achiziționa bilete la Tribunele 0 și 1. Prețul unui tichet de acces este 25 de lei. Doritorii își pot achiziționa bilete în zilele de joi, vineri, sâmbătă și luni de la casele de bilete sau zilnic online, potrivit unui anunț făcut pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

Biletele se vând la sediul clubului (Calea Domnească nr. 216, Târgoviște), după următorul program:

Joi, 29 septembrie: 9 -16

Vineri, 30 septembrie: 9-16

Sâmbătă, 1 octombrie: 9-13

Luni, 3 octombrie: 9-16.

Casele de bilete ale stadionului din Ploiești vor fi deschise după următorul program:

Joi, 29 septembrie: 10-20

Vineri, 30 septembrie: 10-20

Luni, 3 octombrie: 10-21.

De asemenea, biletele sunt disponibile online, accesând acest link: https://www.myticket.ro/…/chindia-targoviste-fc-rapid-3…

Suporterii oaspeților vor avea rezervată Peluza Latină a stadionului Ilie Oană. Biletele pentru suporterii Rapidului vor fi disponibile DOAR la casele stadionului Giulești, începând de mâine.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!