Chindia Târgoviște, probleme serioase de lot înaintea jocului cu Mioveni! Emil Săndoi are mari dureri de cap din cauza accidentărilor numeroase

1
Publicitate

Staff-ul tehnic de la Chindia Târgoviște are motive serioase de îngrijorare înaintea meciului cu CS Mioveni, programat în etapa a 23-a a Ligii 1. Pentru disputa de mâine, de la ora 14.00, de pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, formația roș-albastră întâmpină mari probleme de lot.

Antrenorul Emil Săndoi are mari bătăi de cap înaintea jocului de duminică, după ce mai mulți dintre elevii săi sunt accidentați. Pe lângă Cornel Dinu și Baxevanos, care întâmpinau accidentări mai vechi, după meciul cu Voluntari, lista indisponibilităților s-a mărit cu mijlocașul Marco Dulca. Potrivit oficialilor, accidentarea acestuia ar putea fi una de durată.

“Din păcate pentru noi, la accidentările mai vechi, mă gândesc aici la Cornel Dinu, Baxevanos, s-a adăugat încă una, a lui Marco Dulca. S-ar putea să fie una de durată. Sperăm ca cei care vor intra pe teren să aibă evoluții bune”, a precizat Emil Săndoi pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean, înaintea jocului cu argeșenii.

Sursă foto: Facebook AFC  Chindia Oficial

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!