Chindia Târgoviște a pierdut încă un jucător important! Mijlocașul Vadim Rață, achiziționat de FC Voluntari

Publicitate

Este oficial! Chindia Târgoviște a pierdut un alt jucător important, după Pițian și Dumitrașcu! Internaționalul moldovean Vadim Rață a plecat  de sub comanda lui Emil Săndoi, iar în această după-amiază va fi prezentat la FC Voluntari. Mijlocașul a semnat cu gruparea ilfoveană un contract valabil pe doi ani.

Fotbalistul de 28 de ani a evoluat două sezoane și jumătate la Chindia. Jucătorul a ajuns la Târgoviște în februarie 2019, de la Milsami. În ultimul sezon al Ligii 1, Rață a bifat 36 de prezențe în tricoul Chindiei, la capătul cărora a marcat un gol.

În carieră, mijlocașul a mai evoluat la Zaria Bălți, FC Sheriff, CSF Speranța și FC Tiraspol . În palmares, Rață are 3 trofee câștigate în țara sa natală: 2 campionate cu Sheriff Tiraspol (2012, 2013) și o cupă a Moldovei cu Milsami Orhei (2018). Până acum la prima reprezentativă a Republicii Moldova, Rață a strâns 20 de meciuri și a marcat 1 gol.

La FC Voluntari, jucătorul va purta numărul 22. Potrivit Transfermarkt, cota de piață al lui Vadim Rață este 600 000 de euro.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!