Chindia Târgoviște, pe cai mari la Botoșani! Victorioasă după un meci cu două eliminări și un penalty

Publicitate

Chindia Târgoviște continuă seria bună a meciurilor din deplasare. După remiza cu CFR Cluj, astăzi, dâmbovițenii și-au arătat din plin colții și-au trecut de FC Botoșani, cu 2-0.

Cele două reușite ale dâmbovițenilor au venit pe final de joc, când trupa lui Emil Săndoi a făcut legea pe teren. Primul gol a fost marcat de Rață (74), după ce a profitat de o eroare al lui Șeroni, iar apoi a găsit o breșă între Rodriguez și Plămadă. A doua reușită a târgoviștenilor a purtat semnătura lui Berisha (88), dintr-un penalty, obținut Neguț, care a fost faultat în careu de Rodriguez.

Chindia ar fi putut deschide scorul și în finalul primei reprize, dar golul marcat de Florea a fost anulat pe motiv de ofside de arbitru.

Cele două formații au terminat jocul cu un om mai puțin pe teren, după ce Chindriș (26) și P. Iacob (58) au văzut culoarea roșie a cartonașului.

După victoria de la Botoșani, Chindia a urcat pe locul 9 în clasament, cu  8 puncte acumulate. Etapa viitoare, pe teren propriu, dâmbovițenii vor da piept cu Gaz Metan Mediaș.

FC Botoșani – Chindia Târgoviște 0-2 (0-0)

Marcatori: Rață (74), Berisha (88-pen).

Botoșani: Hankic- Patache, Chindriș, Șeroni, Haruț- Rodriguez, Ongenda- Ofosu, Ashkovski, Keyta-M. Roman. Rezerve: Pap- Plămadă, Tigănașu, Hristovski. Croitoru, Florescu, Cîmpanu, Fili, Fazos. Antrenor: Marius Croitoru.

Chindia: Aioani – Căpușă, Pitian, P. Iacob, C. Dinu – Neguț, Dulca, Rață, Yameogo- Popa, Florea. Rezerve: Moldovan-Marta, Atanase, Ioniță, Dumitrașcu, Șerban, Berisha, Cherechez, Fomba. Anttenor: Emil Săndoi.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!