Chindia Târgoviște oferă „suporterițelor” bilete și eșarfe gratuite la meciul cu CSM Alexandria! Clubul dâmbovițean a pus în vânzare tichetele pentru duelul din penultima etapă a sezonului regular

Publicitate

După ce săptămâna trecută a obținut prima victorie din sezonul de primăvară, 3-1 cu Unirea Dej, Chindia se pregătește pentru un nou meci în campionat. Sâmbătă, 9 martie, de la ora 11.00, pe teren propriu, formația dâmbovițeană va înfrunta pe CSM Alexandria, în penultimul meci din sezonul regular al Ligii a 2-a.

Începând de astăzi, 6 martie, Chindia a pus în vânzare biletele pentru partida cu gruparea din Teleorman. Tichetele pot fi achiziționate online aici: https://bit.ly/BileteChindiaAlexandria sau, începând de vineri, 8 martie, de la casele de bilete ale stadionului „Eugen Popescu”.

Program case de bilete

Vineri, 8 Martie 10.00‑18.00;

Sâmbătă, 9 Martie 9.00‑12.00.

Prețuri bilete:

Tribuna 1

Tribuna 1 Central ( Sectoarele D, E, C ) – 20 RON

Tribuna 1 Periferic ( Sectoarele A,G, F, B) – 15 RON

Tribuna 2

Tribuna 2 – 10 RON

Parcare: 10 lei.

Biletele se mai pot achiziționa și din magazinele partenere Bilete.ro la următoarele adrese:

Vodafone: Bd. Independenței, Bl. 6PP, Sc. B, Parter și Str. Arsenalului, Bl. F2, Parter și la Poșta Română: Str. Dr. Marinoiu Nr. 2.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit, în baza unui bilet valabil cu valoare 0 și doar însoțiți de un adult (plătitor de bilet). Biletele se pot achiziționa online sau de la casele de bilete ale stadionului.

Totodată, cum pe 8 martie este Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele au intrarea gratuită, dar în același timp vor primi și o eșarfă cadou din partea clubului Chindia Târgoviște, în baza unui bilet valabil cu valoare 0, care se ridică doar de la casa de bilete a Stadionului „Eugen Popescu”.

Persoanele cu dizabilități primesc bilete gratuite, în limita locurilor disponibile (Tribuna 2 și Tribună 1).

Biletele pentru persoanele cu dizabilități se ridică de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, însoțit de Cartea de identitate sau prin cerere pe email: ticketing@afcchindiatargoviste.ro, însoțită de certificatul de handicap scanat.

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!