Chindia Târgoviște, o repriză de speranță și alta de coșmar în duelul cu FCSB

Publicitate

Chindia Târgoviște nu a putut obține niciun punct în meciul cu FCSB, disputat în această seară, pe Arena Națională. Chiar dacă dâmbovițenii au început perfect jocul și au condus la pauză cu 2-0, la finalul întâlnirii, câștigătoare a devenit formația adversă.

După un start excelent de meci, Chindia a deschis scorul rapid, prin Daniel Popa, care a trimis o “torpilă” în vinclul porții lui Andrei Vlad (15). Șase minute mai târziu, Butean a majorat scorul, după ce a trimis mingea printre picioarele portarului dâmbovițean, care nu a prins o zi tocmai bună între buturile FCSB-ului.

În repriza a doua, FCSB și-a arătat adevărata față și a lovit în plin Chindia! Pentru început, la două minute de la reluarea jocului, Olaru a redus din handicap. Apoi, Vali Gheorghe a restabilit egalitatea (67), după care peste alte zece minute a adus FCSB-ul în avantaj, ridicularizându-l pe juniorul Ioniță, în flancul stâng al apărării, de fiecare dată.

În ultimele secvențe ale întâlnirii, Chindia a avut șansa de a restabili egalitatea, dar reușita trimisă de Pițian în plasa porții lui Vlad a fost anulată pentru ofsaid discutabil.

La fel ca în meciul tur, FCSB s-a impus și de această dată greu în disputa cu Chindia, care s-a dovedit o nucă tare pentru bucureșteni.

După 26 de meciuri jucate, Chindia a rămas pe locul 11, cu 28 de puncte. Etapa viitoare, la Ploiești, târgoviștenii vor întâlni pe FC Botoșani.

 

FCSB – Chindia Târgoviște  3-2 (0-2)

Marcatori: Olaru (47), V. Gheorghe (67, 77)/ Popa (15), Butean (21),

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu (41 I. Stoica), Vinicius, I. Cristea, Radunovic (46 S. Șerban) – D. Olaru, Edjouma (85 Oaidă), Fl. Tănase – Cordea (46 V. Gheorghe), Dumiter (46 Keșeru), Oct. Popescu. Antrenor: Toni Petrea.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Pițian, P. Iacob, Ad. Ioniță (84 A. Șerban) – Butean (75 Chunchukov), Passaglia (88 Corbu), M. Dulca, Sila (84 Cantave) – Popadiuc, D. Popa. Antrenor: Emil Săndoi.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!