Chindia Târgoviște nu-și mai piermite pași greșiți în campionat! Astăzi, duel cu Dinamo București

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște are parte, în această seară,  de un nou test de foc în campionat. De la ora 20.30, în deplasare, dâmbovițenii înfruntă pe Dinamo București, într-un joc ce va conta pentru etapa a 19-a a Ligii 1.

Meciul se anunță unul infernal pentru Chindia, ținând seama de situația din clasament a celor două formații. Înaintea jocului cu Dinamo, Chindia nu se simte deloc bine.

Perioada dificilă pe care o traversează elevii lui Viorel Moldovan fac din Chindia să stea pe un butoi de pulbere în perspectiva jocului cu bucureștenii. Târgoviștenii nu au mai câștigat de șase meciuri, iar în ultimele două etape au cedat de fiecare dată. Mai mult de atât, duminică seara, la Ploiești, roș-albaștrii s-au făcut de râs după ce au pierdut la scor disputa cu Academica Clinceni. De asemenea, scandalul cu pariurile  în care a fost implicat Mihai Voduț s-a resimțit din plin și în rândurile clubului târgoviștean.

Așadar, un rezultat pozitiv cu Dinamo este vital pentru Chindia, dar și pentru anumiți oficiali ai clubului târgoviștean. Dacă Chindia va  pierde și cu Dinamo nu ar fi exclus să apară anumite schimbări pe linie administrativă la formația dâmbovițeană.

În meciul tur, Chindia a ieșit învingătoare, cu 3-2, în urma reușitelor semnate de Neguț, Leca și Cherchez. În ultima etapă, Chindia a pierdut cu Academica Clinceni (2-5), iar Dinamo a învins pe Poli Iași, cu 1-0.

Înaintea disputei dintre cele două echipe, Chindia ocupă locul 12, cu 17 puncte, iar Dinamo se situează pe locul 8, cu 25 de puncte.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!