Chindia Târgoviște nu se simte deloc bine pe final de an! Staff-ul tehnic așteaptă întăriri

Publicitate

Chindia Târgoviște nu se simte deloc bine în finalul acestui an! Formația dâmbovițeană a înregistrat după meciul cu Dinamo a doua înfrângere consecutivă, dar și cea de-a opta în actuala stagiune a Ligii 1. Mai mult, de atât, după jocul cu Dinamo, Chindia a ajuns la al cincilea joc fără victorie în campionat.

Cum se cunoaște că lotul roș-albastru este subțire valoric, iar banca de rezerve este aproape inexistentă, conducerea tehnică a clubului târgoviștean speră ca în această iarnă conducerea administrativă a Chindiei să pună la dispoziție câteva transferuri care pot aduce un plus de valoare echipei. Antrenorul Emil Săndoi a transmis destul de clar, dinaintea jocului cu Dinamo, că așteaptă ca echipa sa să fie întărită în pauza de iarnă.

„Vom încerca să facem transferuri, pe posturile pe care le avem descoperite”, a precizat tehnicianul olteanul pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

În acest an, Chindia mai are de susținut doar două meciuri: primul va fi joi, 16 decembrie, la Ploiești, în compania lui FC U Craiova, iar al doilea va fi împotriva Academicii Clinceni, pe 19 decembrie.

După 19 meciuri susținute în acest campionat, Chindia se află pe locul 11, cu 19 puncte acumulate.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!