Chindia Târgovişte nu mai sperie pe nimeni. Echipa lui Viorel Moldovan nu a mai câştigat de patru etape

Publicitate

Ionuț Parghel
Criza se prelungește la Chindia Târgoviște! Divizionara B dâmbovițeană este departe de nivelul unui club care țintește promovarea în eșalonul de elită al fotbalului românesc. Formația dâmbovițeană a devenit o umbră palidă în comparație cu potențialul echipei din urmă cu un sezon, pe când juca într-un baraj de promovare pentru Liga I.

Cu Viorel Moldovan la timonă Chindia nu se regăsește. Gruparea dâmbovițeană nu a mai simțit gustul victoriei în ultimele patru meciuri, iar din disputa cu Daco—Getica București roș-albaștrii au obținut doar un punct, după ce scorul final s-a încheiat 2-2. În partida cu formația din partea a doua a clasamentului, târgoviștenii au început în forță, dar la final au încheiat cu frâna de mână trasă. Liviu Mihai a deschis scorul pentru Chindia în debutul jocului, după care, până la scurgerea primului sfert de oră al meciului, A. Voicu a restabilit egalitatea pe tabelă. În finalul primului mitan, Chindia a “lovit” din nou pe tabelă, după ce golgheterul Cristi Cherchez, a marcat printr-un șut din zona punctului de la 11 metri. Repriza a doua s-a dovedit un fiasco total pentru târgovișteni. Aceștia nu au mai reușit să marcheze, dar nici să țină de rezultatul obținut în prima repriză. La startul actului secund, Călințaru a obținut un penalty pentru Daco-Getica, iar același A. Voicu, a dus scorul la 2-2, stabilind rezultatul final al întâlnirii. Seria rezultatelor nefavorabile din ultimele meciuri iar putea fi fatală lui Viorel Moldovan în perioada următoare. Pentru a mai repera ceva din sincopele ultimelor jocuri, “Moldo-gol” este obligat să califice, marți, Chindia în 16-imile Cupei României. Așadar, pe 18 septembrie, la Moreni, de la ora 15.00, Chindia va înfrunta Flacăra, echipa din localitate, într-un meci al orgoliilor dâmbovițene.

Daco-Getica – București – Chindia Târgoviște 2-2 (1-2)
Marcatori: A. Voicu (14, 47-pen)/ L. Mihai (7), Cherchez (44).
Daco-Getica: Botaș – Motroc, Cotigă, Georgescu, Mușat – Cârjan, Călințaru – Teuț (55 Petriș), R. Stănescu (85 A. Iordănescu), Bustea (73 Carabela) – A. Voicu. Antrenor: Marius Baciu.
Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Dudea, Dumitrașcu (85 C. Stoica) – Novac (73 Neguț), Lungu, L. Mihai, A. Manea (58 Mihaiu) – Cherchez, Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!