Chindia Târgovişte nimiceşte tot în drumul spre Liga 1

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște își continuă parcursul excelent spre Liga I. Sâmbătă la prânz, roș-albaștrii au dat recital pe teren propriu și-au trecut de CS Balotești la scor de tenis, 6-0. În disputa cu ilfovenii, elevii lui Viorel Moldovan au efectuat mai mult un antrenament în perspectiva meciului cu Pandurii Târgu Jiu, programat marți după-amiază.

Într-o partidă în care adversarul a fost unul de eșalon terț, târgoviștenii s-au distrat pe teren de la un capăt la altul. Sarabanda golurilor dâmbovițene a început cu reușita lui V. Alexandru (12), apoi a continuat cu “dubla” lui L. Mihai (26, 36). Până la finalul primei orei joc, iureșul târgoviștean a mers înainte cu reușitele lui Rață (40) și Cherchez (60), după care a fost încheiat cu golul lui Neicuțescu în ultimul minut de joc, când a fost stabilit rezultatul final al întâlnirii. Succesul cu Balotești a apropiat Chindia la doar un punct de Academica Clinceni, ocupanta primului loc, formație care a remizat neașteptat, în deplasare, cu ASU Politehnica Timișoara (2-2). Ținând seama de programele celor două formații în ultima parte a sezonului, Chindia păstrează șanse tot mai mari de a obține promovarea chiar de pe primul loc al clasamentului. Astfel, cu patru etape înainte de final, târgoviștenii se află pe locul 2, cu 76 de puncte, iar Academica se situează în fruntea podiumului la doar o lungime distanță. Marți, de la ora 16.00, la Târgu Jiu, Chindia va da piept cu echipa din localitate, Pandurii, în penultima deplasare a sezonului. Un succes bifat în fieful formației antrenate de târgovișteanul Adrian Bogoi va duce Târgoviștea să-și asigure urcarea în prima ligă în proporție de peste 95%. Pe de altă parte, după meciul de sâmbătă cu ilfovenii, dâmbovițenii au făcut din Balotești să fie a doua reprezentantă a Ligii a 2-a care retrogradat matematic în Liga a 3-a, după Dacia Unirea Brăila.

Chindia Târgoviște – CS Balotești 6-0 (4-0)
Marcatori: V. Alexandru (12), L. Mihai (26, 36), Rață (40), Cherchez (60), Neicuțescu (90).
Chindia: Aioani – Martac (73 Acasandrei), Șandru, C. Dinu, Dumitrașcu – Mihaiu, Novac, L. Mihai (59 Șerban), Rață – V. Alexandru (58 Cherchez), Neicuțescu. Antrenor: Viorel Moldovan.
Balotești: Iordan – Mitrache, Flămânzeanu, Marciuc, Voineag (21 Clătinici) – F. Nicolae, Ghiță (41 Capotă), R. Mihai, G. Mihai – Neagu (46 Stoica), V. Mihai. Antrenor: Marius Niță.
Sursă foto: Cătălin Clopotaru

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!