Chindia Târgoviște merge ceas în campionat. O nouă victorie pentru trupa lui Viorel Moldovan

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște continuă să joace fără greșeală în campionat. Echipa antrenată de Viorel Moldovan a învins cu 2-0 pe Aerostar Bacău și a ajuns la cea de-a treia victorie consecutivă în actuala ediție a Ligii a 2-a.

În disputa cu băcăuanii succesul este pe de deplin meritat de dâmbovițeni, iar Cristi Cherchez a demonstrat încă o dată că este principală “gură” de tun a formației târgoviștene, ajungând la cea de-a treia reușită, din tot atâtea meciuri jucate. Chindia a început curajos meciul cu Aerostar, dar în prima repriză doar Liviu Mihai l-a testat pe Potcoavă. În schimb, în actul secund, roș-albaștrii și-au arătat adevărata valoare. La capătul unui festival de ratări marca Neguț, Cristi Cherchez nu a mai avut milă de Aerostar și-a marcat pentru 1-0, cu latul, în dreapta lui Potcoavă, la colțul scurt (58). După deschiderea scorului, Neguț și-a bătut joc de alte două mari ocazii ale Chindiei, fapt ce l-a făcut pe Viorel Moldovan să-și spună mâinile în cap, iar pe Aioani să aibă un reflex de senzație la capul lui Vraciu din fața porții (77). Un minut mai târziu, șutul aceluiași Vraciu este deviat în corner, iar Chindia a scăpat ca prin urechile acului să fie egalată pe tabelă de gazde. Pe final de joc, nou-intratul Florea răzbună cu vârf și îndesat ocaziile irosite de Neguț și ridică scorul la 2-0, risipind orice emoție pentru Chindia de-a rata vreun punct în cea de-a doua deplasare a campionatului. Prin succesul din orașul lui Bacovia Chindia a acumulat 9 puncte, dar în același timp a devenit și liderul campionatului, cel puțin până mâine, când Energeticianul va juca, în deplasare, cu U. Cluj.

Aerostar Bacău – Chindia Târgoviște 0-2 (0-0)
Marcatori: Cherchez (58), Florea (90+3).
Aerostar: Potcoavă – A. Ichim, Mihălăchioae, Mihăeș, Chirilescu – S. Ichim (60 Buhăcinau), Istrate (66 Pavel), Roșca, Chirilă – Hurdubei (73 Căinari), Vraciu. Antrenor: Cristi Popovici.
Chindia: Aioani – Martac, Vătavu, Gîsă, C. Dinu – Mihaiu, L. Mihai (81 Florea), Novac, B. Vasile (46 C. Stoica) – Neguț, Cherchez (74 A. Lungu). Antrenor: Viorel Moldovan.
Au arbitrat: Eduard Ioniță (Constanța) – Ciprian Iovu, Iulian Brânză (ambii Botoșani). Rezervă: Andrei Baciu (Botoșani).
Observatori FRF: Zoltan Tamaș (Odorheiu Secuiesc) și Ciprian Anton (Suceava).
Cartonașe galbene: Gîsă (45), C. Dinu (89).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele