Chindia Târgoviște, lovită în plin de FCSB! Emil Săndoi: “Am făcut greșeli care ne-au costat”

Publicitate

Chindia Târgoviște a încheiat în genunchi duelului cu FCSB, ce a contat pentru etapa a 9-a campionatului. În disputa cu bucureștenii, Chindia a cedat cu 0-2, pe arena “Marin Anastasivici” din Giurgiu, la capătul reușitelor semnate de I. Cristea (23) și F. Tănase (56).

Eșecul înregistrat cu FCSB a fost al doilea consecutiv pentru Chindia și al patrulea din acest sezon. După înfrângerea cu FCSB, târgoviștenii ai picat pe locul 9 în clasament, cu 11 puncte acumulate.

La sfârșitul jocului cu bucureștenii, conducerea tehnică a Chindiei a recunoscut că FCSB  a fost echipa mai bună pe teren. Mai mult de atât, antrenorul Emil Săndoi a încercat să explice de ce jucătorii săi s-au pierdut după ce au primit primul gol.

“Trebuie să recunosc faptul că FCSB a obținut o victorie meritată. Am făcut o greșeală în prima repriză și am luat gol, nu aveam voie să facem așa ceva. Nu am respectat nimic la faza respectivă. Când te vezi condus de FCSB este grav să te întorci în meci.

Este o victorie meritată. Am avut ocazii, dar au avut și ei, FCSB are jucători de o calitate individuală fantastică. Ei au avut perioade mai bune și mai puțin bune, dar acum le-au revenit jucătorii și au încercat să joace mai bine. Am făcut greșeli care ne-au costat. Ești taxat când greșești cu FCSB”, a transmis Emil Săndoi după înfrângerea cu FCSB.

Chindia – FCSB 0-2 (0-1)

Marcatori: I. Cristea (23), Tănase (56).

Chindia: Aioani – Căpușă (90 Martac) , Pițian, P. Iacob, Fomba – Neguț (86 Atanase), Rață, Dulca (86 Cherchez), Yameogo (71 Neicuțescu), Popa, Florea (71 Berisha) . Antrenor: Emil Săndoi.

FCSB: Vlad-Crețu, Miron, Cristea, Panțîru (57 O. Popescu), Simion (46 Șut) , Vână (46 Buș), Tănase (90 Buziuc) – Man, Olaru (77 Oaidă) , Moruțan. Antrenir: Toni Petrea.

Etapa viitoare, Chindia va înfrunta în deplasare pe Universitatea Craiova.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!