Chindia Târgoviște a lovit Farul Constanța de ziua lui Gică Hagi! Daniel Florea a adus bucurie în rândul roș-albaștrilor

Publicitate

Victorie superbă pentru Chindia Târgoviște, în runda cu numărul 24 a campionatului! Sâmbătă după-amiază, pe teren străin, dâmbovițenii au lovit în plin și au învins Farul Constamța, cu 1-0, chiar de ziua lui Gică Hagi.

Reușita câștigătoare  a Chindiei a fost semnată de Daniel Florea, în minutul 82 al întâlnirii. Atacantul l-a învins cu latul pe fostul său coechipier, Marian Aioani, după  un assist trimis de Daniel Popa.

Până la reușita lui Florea, Chindia a mai avut șansa deschiderii scorului, dar Popadiuc a trimis mingea în bară (66).

În schimb, în prima repriza, Farul a irosit o oportunitate bună de a marca, dar șutul lui Omoh s-a oprit în bară (24). Șase minute mai târziu, Farul a rămas în inferioritate numerică după ce spaniolul Jefte Betancor a a fost eliminat, după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Iacob. Din acest minut, echilibrul s-a rupt, iar Chindia a profitat la maximum.

În minutul 58, Chindia a mai irosit o ocazie importantă prin Marco Dulca.

După succesul nesperat de astăzi, Chindia a urcat pe locul 11, cu 27 de puncte acumulate.

Etapa viitoare, la Ploiești, târgoviștenii întâlnesc pe FC Argeș.

Farul Constanța – Chindia Târgoviște 0-1 (0-0)

Maecator: Florea (82).

Farul: Aioani – Boboc (66 Mladen), Larie, Ghiță, De Nooijer- Ciobanu (66 Nedelcu) , Artean, Grameni (85 Radaslavescu) – Purece (66 Iancu) , Betancor, Omoh (85 A. Petre). Antrenor: Gică Hagi.

Chindia: Căbuz (46 D. Moldovan) – Butean (Căpușă) , Pițian, Iacob, Ad. Ioniță – Sila (67 Chunchukov), Passaglia (90 Celea) , Dulca, Popadiuc,  D. Popa, D. Florea (85 Cherchezl. Antrenor: Emil Săndoi.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!