Chindia Târgoviște, în linie dreaptă cu pregătirile pentru noul sezon. Emil Săndoi: “Sperăm să debutăm cu dreptul în campionat”

Publicitate

Peste opt zile Chindia Târgoviște va lua startul în noul sezon al Ligii 1. Roș-albaștrii vor înfrunta în prima etapă a campionatului pe Rapid București, duminică, 18 iulie, de la ora 21.30, în deplasare.

Conducerea tehnică a târgoviștenilor este încrezătoare că Florea et comp. vor păși cu dreptul în noul sezon. Antrenorul Emil Săndoi speră ca echipa sa să treacă cu bine peste seria de meciuri tari din debutul competiției.

“A fost un test util. Ne-am atins obiectivul, am rulat în ultimele teste toți jucătorii, câte 70, 75 sau 80 de minute. Îmi pare rău că nu am reușit să înscriem în aceste două partide, cu Csikszereda și Petrolul, deși am avut ocazii bune. Ca efort, ca disciplină și ca integrare a jucătorilor nou-veniți, suntem ok pentru această perioadă.

Sperăm să debutăm cu dreptul în noul campionat. Ne așteaptă un program foarte greu, în prima etapă întâlnim Rapid, o formație care s-a întărit cu jucători cu experiență. Apoi vine Sepsi la Buzău, ieșim la CFR Cluj, un program infernal, dar până la urmă toate meciurile sunt grele”, a precizat Emil Săndoi pentru site-ul Chindiei Târgoviște, la finalul amicalului cu Petrolul Ploiești, încheiat la egalitate, 0-0.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!