Chindia Târgoviște, la ultimul meci din sezonul regulat al Ligii I. Viorel Moldovan se așteaptă ca jucătorii săi să arate cât mai bine în jocul cu FCSB

Publicitate

Ionuț Parghel

Meci de gală pentru Chindia Târgoviște în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1. Mâine seară, de la ora 20.00, pe Arena Națională din București, dâmbovițenii vor înfrunta pe FCSB.

Înaintea jocului cu FCSB, târgoviștenii nu stau deloc bine în clasament. Aceștia ocupă locul 11, cu doar 24 de puncte acumulate. Chiar  dacă Chindia nu se prezintă în cele mai bune condiții la meciul cu bucureștenii, conducerea tehnică a dâmbovițenilor speră ca Martac et comp. să se prezinte cât mai bine în acest duel.

“Este un meci de gală să joci împotriva FCSB-ului pe Arena Națională. Pentru noi ar fi un bonus extraordinar să obținem ceva de la acest joc, vizavi de încrederea de care avem nevoie pentru play-out. Sper să facem un meci foarte bun și să ne întoarcem cu punct sau cu puncte, de ce nu? FCSB trece printr-un moment dificil, dar la valoarea și lotul pe care îl are, poate remonta oricând. Sunt convins că vor arăta altfel împotriva noastră”, a precizat antrenorul Viorel Moldovan, într-un mininterviu pentru pagina oficială de Facebook a clubului târgoviștean.

În meciul tur, FCSB a învins Chindia cu 2-1. Pentru acest joc, formația dâmbovițeană nu va putea miza pe serviciile unor jucători precum Aioani, Florea, L. Mihai (toți accidentați) și Diallo (suspendat).

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!