Chindia Târgoviste, la ultimul meci din acest an. Daniel Popa: “Ne dorim să câștigăm și să avem sărbători liniștite”

Publicitate

Chindia Târgoviște susține, în această după-amiază,  de la ora 15.00, la Giurgiu, ultimul meci din acest an. La ultima strigare a turului de campionat, dâmbovițenii înfruntă pe FC Argeș, ultima clasată a Ligii 1.

Moralul elevilor lui Emil Săndoi este unul ridicat înaintea partidei cu piteștenii, după ce aceștia vin după trei meciuri fără înfrângere. În urmă cu trei zile, roș-albaștrii au trecut cu 2-0 de FC Voluntari, iar în meciurile cu Astra și Viitorul, programate în etapele 12 și 13, le-au încheiat la egalitate, 0-0 și respectiv, 1-1.

Fiind ultimul joc din acest an, jucătorii Chindiei își doresc să obțină toate punctele cu FC Argeș.  “Va fi un meci foarte greu, cu o echipă cu mulți jucători cu experiență. Noi ne dorim să continuăm pe aceeași linie ca în ultimele meciuri, să câștigăm și să avem sărbători liniștite”, a transmis atacantul Daniel Popa, pentru pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

Înaintea duelului cu argeșenii, Chindia ocupă locul 6 în ierarhia Ligii 1, cu 19 puncte acumulate, la capătul a 14 meciuri disputate.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!