Chindia Târgoviște, la ultima reprezentație în sezonul regular al Ligii a 2-a! Cornel Dinu: „Cu o calificare în play-off am putea șterge tot ce am făcut rău până acum”

Sursă foto: Facebook AFC Chindia Târgoviște
Publicitate

Chindia Târgoviște susține astăzi ultimul meci din sezonul regular al Ligii a 2-a. Într-o deplasare infernală, dâmbovițenii înfruntă pe CSC Șelimbăr, liderul campionatului. Disputa dintre cele două formații este găzduită de stadionul din Cisnădie, de la ora 14.00.

Dâmbovițenii țintesc victoria pentru că își doresc calificarea în play-off. Chiar dacă șanselor lor sunt extrem de mici, târgoviștenii speră ca în al doisprezecelea ceas să facă pasul în primele șase locuri ale clasamentului la finalul stagiunii regulare. Singurul scenariu rămas ca formația dâmbovițeană să urce în play-off ar mai fi ca roș-albaștrii să învingă pe Șelimbăr, iar FC Buzău să piardă disputa, de pe teren propriu, cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Fotbaliștii Chindiei sunt optimiști înaintea duelului cu Șelimbăr. Aceștia sunt încrezători că pot reveni acasă cu toate punctele de la Cisnădie.

„Meciul cu Șelimbăr este foarte important pentru noi. Ne dorim victoria în acest joc. Doar ea ne mai poate menține acea șansă mică de a pătrunde în play-off. De obicei echipa care vine din urmă are mai multă încredere, dar și o dorință de a salva acest sezon. Cu o calificare în play-off am putea șterge tot ce am făcut rău până acum”, a transmis căpitanul Chindiei, Cornel Dinu.

Diego Longo: „Meciul cu Șelimbăr este o finală pentru noi”

Duelul de la Cisnădie va reprezenta adevăratul test de antrenor al lui Diego Longo pe banca tehnică a Chindiei. Dacă târgoviștenii vor trece de sibieni, atunci tehnicianul italian merită să rămână în continuare lângă Turnul Chindiei. Tehnicianul italian a transmis înaintea jocului de astăzi, că echipa sa este pregătită să învingă Șelimbărul.

„Este un meci important pentru noi, așa cu au fost și cele din ultimele etape. Meciul cu Șelimbăr, de fapt, este o finală pentru noi. Știm ce avem de făcut în acest joc. Avem mult de câștigat și nu avem nimic de pierdut. Mergem acolo să luptăm pentru trei puncte. Am pregătit meciul în detaliu și cu mare grijă. Ținând seama cum am jucat în ultimele meciuri suntem încrezători într-un rezultat pozitiv cu Șelimbăr. Este o echipă foarte bună Șelimbărul. Au făcut un campionat excelent și de aceea sunt sus în clasament”, a precizat antrenorul Chindiei, Diego Longo.

După 18 meciuri disputate în acest campionat, Chindia ocupă locul 7, cu 28 de puncte, iar Șelimbărul este liderul Ligii a 2-a, cu 39 de puncte acumulate.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!