Chindia Târgoviște, la prima achiziție a verii! Un jucător albanez a ajuns sub comanda lui Emil Săndoi

Publicitate

Chindia Târgoviște a realizat, la sfârșitul acestei săptămâni, prima achiziție a verii. Albanezul Simo Rumbullaku a devenit jucătorul formației dâmbovițene după mai multe runde de negocieri purtate cu oficialii clubului de lângă Turnul Chindiei.

Noua achiziție are 29 de ani și evoluează pe postul fundaș stânga. Ultimă echipă la care a evoluat jucătorul cotat la 500 000 de euro a fost UTA Arad. În tricoul ardelenilor, în ultimul campionat, apărătorul a evoluat in 27meciuri. De asemenea, acesta a mai fost folosit în două jocuri din Cupa României.

Apărătorul a ajuns la Târgoviște din postura de jucător liber de contract. Pe lângă Chindia, Rumbullaku a mai fost ofertat de o echipă din Grecia și alta din țara natală.

Fotbalistul albanez a mai jucat în carieră la formații precum FC Kukesi (Albania), Apollon Smyrnis, Panagialios, Panetolikos, PAS Giannina, PS Kalamata și Triglia Rafinas.

Tot în această perioadă, Chindia negociază transferurile lui Ovidiu Bic (mijlocaș), de la CSU Craiova și Sergiu Suciu (mijlocaș), de la Juve Stabia (Italia). În schimb, potrivit gsp.ro, târgoviștenii au ratat transferul mijlocașului Doru Popadiuc, de la Poli Iași.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!