Chindia Târgoviște, la penultimul joc din acest an. Dâmbovițenii țintesc toate punctele în disputa cu Voluntari

Publicitate

Chindia Târgoviște este gata pentru penultimul joc din acest an. În această seară, de la ora 19.30, în deplasare, dâmbovițenii întâlnesc pe FC Voluntari, într-un meci ce va conta pentru etapa a 14-a a campionatului.

Chindia țintește obținerea unui rezultat pozitiv cu ilfovenii pentru a încheia în forță meciurile de pe teren străin din acest. Tehnicianul Emil Săndoi speră ca elevii săi să aibă parte de câte mai puține greșeli în partida cu Voluntari, pentru ca la final roș-albaștrii să acumuleze maximum de puncte.

„Mai avem două partide pe care trebuie să le tratăm într-o manieră serioasă, să încercăm să nu mai facem greșeli și să sperăm că vom obține cât mai multe puncte. Cu FC Voluntari probabil că vor intra și jucătorii care au evoluat sâmbătă, la Giurgiu. Sunt puțin îngrijorat pentru ultimul meci din acest an, care vine la o distanță foarte scurtă de jocul de la Voluntari.

Vom face tot ce depinde de noi să scoatem rezultate pozitive. Cred că am demonstrat până în momentul de față că formăm o echipă disciplinată, care știe ce are de făcut în teren”, a transmis Emil Săndoi, pe pagina oficială de Facebook a clubului târgoviștean.

Înaintea jocului din această seară, Chindia ocupă locul locul 9, cu 16 puncte acumulate. De partea cealaltă, Voluntari se află pe locul 11 în clasament.

În ultimele două jocuri târgoviștenii au înregistrat două rezultate de egalitate: 1-1 cu FC Viitorul și 0-0 cu Astra Giurgiu. În ultimul meci din acest an, pe 19 decembrie, de la ora 15.00, dâmbovițenii vor înfrunta pe FC Argeș, codașa Ligii 1.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!